Häpeällistä

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Häpeä riisuu minut alastomaksi,
huomaan
- meitä on kaksi.

Maalaan kasvoni tuskanhiellä
ja toivon,
että voisin olla siellä,
missä minua ei kukaan näe.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin ihan kun omista ajatuksistani...kolahti:-)))

 

Käyttäjän kaikki runot