Nimetön

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet rationaalisten ajatusteni tiellä
ja pääkopassani siellä saat vielä
maanantaitkin näyttämään vaaleanpunaisilta.
Kaikki kiertää samaa rataa ja on kuin alkaisi sataa
sydämiä taivaalta.
Niitä voisin ämpärillisen kerätä ja herätä aamulla siihen,
kuinka ihastunut olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot