identiteettikriisi

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun tämä yksilö
yrittää itseään etsiä,
siitä tulee vain surkuhupaisaa sketsiä
vailla punaista lankaa
kun ei hällä oo selkärankaa
se alkuelukka
sukat jalassa jukkapalmun alla aivastelee aivottomana.
Kuivilla hiekkadyyneillä se saisi nääntyä
ennen ku ehtii lisääntyä

tulee vain hulluja jälkeläisiä,
absurdeja yksisilmäisiä,
jollei mutaatio tee tehtäviään.
Mutta eihän sillä ole regeneraatiokykyäkään!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot