Ei ei ei ei ei

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ei, se tulee mieleen,
tulee se taas mieleen
ja tunnen kuinka kaikki,
kaikki menee pieleen.

Ei ei, vaikka kuinka yritän
saada sitä pois mielestäin,
se vaan pysyy,
yltyy ja muhii eteenpäin

tunnen sen
jo varpaissa asti,
voi sentään mikä kuorma,
miten painaa se lasti.

Johan siinä
jo päänikin hajoaa
ja koko ruumiini
yhä alemmas vajoaa.

Ei ei, painaa se niin,
tuntuu, kun mut vedettäs,
vedettäis alas viemäriin.

Ja siellä
seassa muun moskan,
kellun lailla
paperiroskan,
joka etsii tietä paperinkeräyslaatikkoon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot