sieluni instrumentteja

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä noiden kriisien euforian pilaan,
virittäydyn syvään tunnetilaan
ja etsin sieluni instrumentteja.

Virittelenkin vehkeet vartissa,
jumankekka missä startissa olen.

Roikun koskettemilla,
sävelillä terapeuttisilla,
jotka parantavat minut
ja olen taas sinut itseni kanssa.

Harmoniset sointukuviot avaavat
ne polut,
joita kulkiessani vaikuttajasolut aktivoituvat.

Räppään, rokkaan, tsaivaan,
fiilistellen hyppään mättölaivaan,
jossa metalli progesta deathiin soi,
se mut valtaa, hekumoi
sormista varpaisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot