Rakkaudelleni

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Kaihoan tuota suudelmaa
joka ihoni vilunväreille nostattaa
hymyä maireaa
jota lumimaisema maalaa

minä odotan senkin jälkeen
kun sinun sanasi ovat päätepisteeseen saapuneet

Uuden lauseen voi aina aloittaa
joskus ne jäävät jopa
elämään sitä elämää
mihin meidät kaksi luotu on elämään

Yhdessä kahdestaan
me matkaamme
siitä olen varma
vaikka et minua vielä uskokaan

naimalupaa joudut pyytämään
mutta saat sen sen minä uskon
ja miksen

Rakastathan sinäkin minua silloinkin
kun epätoivoni esiin pulpahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot