Labyrintti ihmemaan

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Mihin olenkaan matkannut?

Sinne ihmemaahan, kummallisuuksien syövereihin!
Eksyin tässä sokkeloisessa
elämän labyrintin pienissä
koloissa
Minun piti mennä vasemmalle
päädyin oikealle
nyt seison hämmentyneenä
hymyssä suin
katse sinuun päin
Sinne ihmemaahan, silmiesi syövereihin tuijotan

Olen matkannu sinun elämääsi, tulevaksi ykköseksi!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot