Porteilla Edenin

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Onnellisuuden polttopiste heijastelee lämmön värejä
Hetkiä todellisuuden
Siinä hän hymyilee onnen hymyä, kauniimmin kuin koskaan
On taivaltanut matkan, kohdannut hänet, jota rakastaa kai ainiaan
Kaivannut ei ole mihinkään
Luona rakkaan on vihdoin hän
Kaiken sen mitä koskaan etsinytkään on hän

Matkan taittanut hän
Saapunut porteille Edenin
Löytänyt alkemistin salaisuuden ja rakkaudenkin

Kimalteinen koskettimien jatkumo
helisee tärykalvojen pinnalla
kauneudellaan

Ottakaa kaikki
se vastaan
iloiten
Sellaisena
minä haluan
nähdä kaiken sen
rakkauden
jonka tänään
koen hetkessä
kaipauksen

Vain korvalla, sydämellä ja puheella voi olla ihan oikea ihminen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot