Ritari vs. Tekstiviesti

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Rohkea mieli
voi sivaltaa heikkouden
sydämen pinnalta
jonnekin leijuviin syysmaisemiin

Ritarillinen kajahdus
vain tykkien paukkeeseen
unohtua saattaa
minne lie, rakkauden teille kai

Tekstiviesti hetken pilaa
kovalla soitollaan
samalla
tavallaan pelastaa
Ritarini minulle vain viestittää
näitä tämän päivän savumerkkejä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot