Rakkauden AA-kerhoon

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Lähdettävä kai
jossain vaiheessa on
tai jäätävä
Valittava
myydäkö sielunsa
vai antautua kohtalolle

Annettava kehon nauttia
endorfiinistä ja maitohapoista
tai vain jälkimmäisestä

Mikä sen päättää, milloin

Riippuvuudesta kerrotaan
päihteiden suhteen
ei kukaan koskaan maininnut
riippuvuudesta
toisen ihmisen suhteen

Ei puhelinluettelossa koreile
sellaisen AA-kerhon yhteystietoja

Mitä jos se kaikki ei koskaan
päätykään
Mitä jos se kaikki johtaa
jonnekin
Mitä jos se kaikki meneekin
niin kuin pitikin

Milloin kuuluu päästää irti
ja mitä jos ei voikaan

Eikä kukaan
seitsemännen ihmeen kohdannut
sitä anna pois

Eikä kukaan
löydä kahta seitsemättä, päältä maan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot