Amantes Amentes

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Tänään sataa vettä
vannon

olen viiden luvun jälkeen
siellä kirjainten ja lauseiden välissä
tiimalasi jatkoajalla
ilman hiekkaa

ja sinä olet minun
keskipisteeni

siellä on kylmä
jopa pakkanen lämmittää sieluni mieltä

anna edes minun sanoittaa
tämä hetki
vedä puna kynää päälle
hieman myöhässä

mennään näin tänään

katumus tulee kauniiksi
kunhan annat hetken aikaa
sekoittaa aamuherätyksen

"amantes amentes"
"Rakastuneet ovat järjettömiä"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot