Pet-Jet

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Minua pelottaa

pelkään sitä hetkeä
jossa todellisuus tavoittaa
mieleni
päätäni pudistan
en suostu uskomaan

minä haluan jatkaa
en jäädä odottamaan
olla hiljaa kun salaisuus
jää elämään vastaantulijan kasvoilla

odotan milloin maailmani
edessäsi sortuu
ja tiedän niiin
tarkoitettu ole ei
jos mennä täytyy

ja minä en jaksa
haluan vain sinut
kanssani vuoteeni
ja elämäni jakamaan

ja sinun on parasta
vastata myöntävästi
senkin jälkeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot