~Kaipuu~

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Sun kanssasi maailmaa valloitan
yhteistä elämää rakennan.
Kanssasi, minulta ei puutu mitään
Sinä olet minun ja minä sinun,
eikä meitä toisiltamme vie pois pienet arkituulet.
Hienointa mitä minulle on koskaan tapahtunut, on se
että sinä olet lähtenyt kanssani taivaltamaan tätä matkaa.
Teet minusta kokonaisen ja aina kun olen vajoamassa tyhjyyteen
tulet, ja nostat minut jälleen pinnalle ja kuiskaat:
"En jätä sinua ikinä."
Tiedän, mitä ikinä tapahtuukin niin olet kanssani,
En voisi elää ilman sinua, olet minussa.
Syvällä sisällä minussa, ja jos menet
ei minua kokoa silloin enää mikään.
Minä todella, todella rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet selvästi saanut lisää kypsyyttä ja näkemystä sitten 'teiniangstisi'.

Jatka samaan malliin
:)

Olet selvästi saanut lisää kypsyyttä ja näkemystä sitten 'teiniangstisi'.

Jatka samaan malliin
:)

 

Käyttäjän kaikki runot