~Unen jälkeen~

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Heräsin taas
sameaan ja kosteaan aamuun.
Etsien sinua lakanoistani,
et ollut siellä.
Mieleni palasia keräillen,
niitä siruja lattialta
ja unisin silmin katsellen ja yrittäen yhdistellä niitä
..minä todella ikävöin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot