Nimetön

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Elämä kuin tiimalasin hiekka
onko tämä se kohtalo? Minun kohtaloni?
Mitä pitäisi tuntea,
ajatella?
Haluan vain olla ja vihata
se viha on kaivautunut syvälle minuun
juurtunut
enkä minä kiellä,
kyllä minä ruokin sitä.
Kosto on intohimoni
ainoa tavoitteeni
Minä voin auttaa sinuakin
vihaamaan kuten minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot