~Kipuna rinnassa~

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Kuului pieni rasahdus
sitten pienen pieni kolahdus.
Jotain helinää
katson jalkojeni juureen, sydämeni pieninä helisevinä muruina lattialla.
Ja kaikki se kuin salama kirkkaalta taivaalta
Kultapieni, teit mun maailmasta harmaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot