~Kun rakkaus rumaksi muuttuu~

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Ei mul oo mitää mihin mennä
Ei paikkaa johon karata
Tarve, joka sisälläni kirkuen huutaa pakenemaan ja pois pääsyä
edes hetkeksi
Jos tää päättyis ei mulle jäis käteen täältä mitään
astioita, vaatteita – likaisia lakanoita
Kipetä muistoja, sekä rakkaus pieninä siruina taskunpohjalla
Siinä kaikki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot