~Näinä öinä~

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

En ole turvassa täällä
näinä öinä mieleni vaeltaa jossain muualla
Yritän tavoittaa sitä, mutta jokaikinen kerta
se vain karkaa käsistäni
Jokin pitää minua hereillä, ja kuin väkisin
repii minua ylös
Tahdon käsivarsillesi lepäämään ja luulen
että se on ainut paikka jossa todella olen turvassa
Näinä öinä en saa mielestäni pois sinua
en mieti mitään muuta kuin sinua ja sitä
kuinka paljon olen todella vuoksesi uhraamaan
ja antamaan
Kun olet poissa, olen heikko
sillä olet se pala joka minut pitää koossa
Näinä öinä en todella, todella mitään muuta kuin hetken läheisyyttäsi,
edes pienen hetken.

Selite: 
Jeesboks.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot