Nimetön

Runoilija Death-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.Eventually all paths will lead to the cemetary.
 

Aurinko paistaa kaihtiemien läpi silmiini,
makaat vieressäni ja onnellisuuden tunne
valtaa koko kehoni.
Kipuan päällesi makaamaan, et herää
voi kuinka paljon sinua rakastankaan.
Ihosi tuoksuu unelle
ja hiuksesi aamulle
Hyväilen huulillani kaulaasi ja tunnen sen
kuinka hyvänolon tunne valtaa kehoni ja mieleni
Onneksi ei tarvitse vielä nousta
jään siihen lähellesi lämpimään.
Painan pääni rintakehääsi ja kuuntelen sydämesi tykytystä
antaen sen vaivuttaa minut taas syvään uneen
uneen, jossa sinä olet minun kanssani.

Selite: 
Kaunis hetki rakkaan vieressä, varhain aamulla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot