Kidutus

Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käärmeen lailla,
kietouduit minuun kiinni
Ujutit itsesi elämääni,
vaivihkaa vangitsit

Kiedoit lankasi ympärilleni,
teit minusta marionettinuken,
jota ohjailit miten halusit
Kohti Helvettiä

Sait minut taipumaan,
omaan tahtoosi ja haluihisi
Opetit minut vaikenemaan,
hiljenemään iäksi

Sinä olit se peto,
jota olin aina pelännyt
Se olento joka tuli painajaisiini,
joiden ei pitänyt olla todellisia

Teoillasi ja sanoillasi,
sinä ruoskit minut verille
Revit siipeni irti,
höyhen kerrallaan

Kidutit heikkoa mieltäni,
vaikka anelin sinua
Ettet enää jatkaisi,
vaan antaisit minun parantua

Lopulta heitit minut roskiin,
kun olit saanut tarpeeksesi
Heikosta mielestäni,
heikommasta ruumiistani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävästä asiasta kirjoitettua hienoa kuvailua, hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan, pidän paljon.

Mielen ahdistus on veikko jota voi ihan huoletta sormella osoitella.

 

Käyttäjän kaikki runot