Nimetön

Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä tiedän
oletko se oikea
Mistä tiedän
etten pety taas
Mistä tiedän
etten itke katkeria

kyyneleitä

suolaisia pisaroita

Jotka valuvat poskilleni juuri nyt

Mistä tiedän että
et hylkää minua
kun olen heikko
Mistä tiedän että
et satuta minua
kun minä kärsin
Mistä tiedän että
sinä rakastat minua
kun minä itken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot