Uudestisyntynyt

Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En unohda,
koska en tahdo
Haluan muistaa,
sen hetken,
ikuisesti

Kun silitit kättäni,
suutelit niskaani
Kun näykit kaulaani,
kuiskit korvaani

Upotit sormesi hiuksiini,
tukistaen
Vaativasti

Ahnaat huulesi huulillani,
maistellen
Himoiten

Kätesi vaelsivat rinnoillani,
puristaen
Haluten

Se oli matka taivaisiin,
kohti tähtiä
Kohti nautintoa

Sinä sytytit minussa,
kauan kadoksissa,
pimeydessä,
olleen liekin

Annoit minulle elämän,
uudestaan
Ja uudestaan

Teit minusta uuden ihmisen,
hyvässä ja pahassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot