Anna anteeksi

Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ahdistun,
itken,
huudan,
vaikenen

Sinä tiedät tunteeni,
silti kysyt sen
uudestaan
ja uudestaan
mikä minua vaivaa

Vastaisin sinulle,
jos itsekin tietäisin
Miksi olen muuttunut
niin paljon,
niin lyhyessä ajassa

En ole enää
se sama ihminen,
johon tutustuit ja
johon vuosia sitten
ihastuit, rakastuit

Olen muuttunut,
toiseksi ihmiseksi
Kadonnnut persoona,
on taas löytynyt
ja vallannut mieleni

Olen pahoillani rakkaani,
mutta sinä tiedät sen
ettet voi pidätellä minua,
et enää

Minun täytyy mennä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot