Pois

Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä esitä mitään,
mitä sinä et ole
Älä leiki välittäväsi,
sitä sinä et tee

Annat minun jälleen
toivoa ja luulla liikaa
Rakentaa harhakuvia
hataraan mieleeni

Älä sekoita päätäni,
sen olet jo tehnyt
Älä leiki tunteillani,
ne olet jo rikkonut

Annat minun tuntea
sitä mitä en halua
Rakentaa kahleita
sydämeni ympärille

Älä enää koskaan
ole se jota rakastan
Älä enää koskaan
ole se josta välitän

Katoa pääni sisältä!
Mene kauemmas minusta!
Häivy!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastuutonta on toisen tunteilla leikitellä.

 

Käyttäjän kaikki runot