A.C.W.V.

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Ota se, riko se, vie se minulta. Tee minut sydämettömäksi. Sitähän sinä haluat?
Tyhjä kuori, sisältä tunteeton.
Julma, ja kylmä.
Katala juonija.
Sitä minä olen
sinun mielestäsi.

Selite: 
KLO. 02.02 14.1.-13-
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot