Kynnysmatto

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Siihen pyyhitään jalat kun sitä ei tarvita, se jätetään parvekkeelle lojumaan yksin, likaisena, kun sen päälle on syljetty, ja oksennettu mielipaha, kun se lojuu lehtien, ja lumen alla tarpeeksi kauan, sateen sitä piestessä. Se heitetään pois, tarpeettomana, kuluneena. Kuin haavoitettu sydän. Avoin. Se myydään, kierrätetään, ja kun viimein joku kaivaa sen kaiken saastan keskeltä, ottaa omaksensa, hän ei ripusta sitä puhdistettuaan seinälle. Vaan se asetetetaan uudelleen oven eteen lattialle, kohtalon toistaessa itseään, mietit, milloin tämä loppuu, vastaus, kun olet liian kulunut jatkaaksesi samaa.

Selite: 
Tjooh, tällanen nopee tehty äsken : D Ja kommentit on kivaa luettavaa sit : )
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän makuista elämää osunut. osuvaa ihmetyksen jäsentelyä.

Hyvin ilmentää sitä fiilistä ja ajatusta, tämä proosaruno, kirpeä ja synkähkö kuvaelma kynnysmattona olemisesta, hyväksikäytöstä, on se sitten todellista tai tulkintaa tilanteista. Hyvin kuvattu ja puhutteleva. Minua puhutteli eniten tuo "kun viimein joku kaivaa sen kaiken saastan keskeltä, ottaa omaksensa, hän ei ripusta sitä puhdistettuaan seinälle". Jokainen elämä on arvokas - enemmän kuin kynnysmatto.

 

Käyttäjän kaikki runot