-Verentahraama lapsuus-

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Valhe.
Viillä, se helpottaa.
Viillä, se rauhoittaa.
Viillä, se tuntuu hyvälle.
Viillä, paperille äänesi kaiku.
Hento. lapsuuden,
verentahraaman sellaisen.

Totuus.
Älä viillä, se ei helpota
se turruttaa aistisi,
se ei rauhoita,
se kuohuttaa, sisimpäsi.
Se tuntuu hyvältä, mutta vain hetken viilto
on ikuisuuden sydämen arpi.

Elämä.
Lapsuudenkoti,
turvaton, onneton, pelottava.
Virhekuvan vääristämä.
onnettomuuksien koti.

Epätodellinen täydellisyys.
Traumatisoitunut lapsi,
viiltojen peittämä.
Kantaa turmeltuneisuuden verhoa
kasvoillaan.

Selite: 
~Kirjoitettu ystävälle~ 1.5.2013 Klo: 21.33
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot