Surunenkelin suru

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Katson sinuun.
Hymyilet.
Tiedän, jotain peittelet.

meikkaat piilon. Mutta elämä sinussa näkyy alta kajaalin!

surunenkeli, iski sydämeeni.
valmiiksi hajotetun, maahan poljetun.

Näen tunteesi, näen kipusi. Se on aitoa.

Sinua sattuu!

Kuulen huutosi!

Se ei lopu...

Hän särkee sinua yhä uudelleen ja uudelleen.
Vaikka veitseen juokseminen ei satukaan.
Haavojen nuoleminen se kirvelee.

Tahtoisin auttaa poikaa joka meikkaa!

Arkkienkelin palapeliä näin kun pelaamme!

Sydämeni itkee tässä onnenpyörässä jota pelaamme.
Kuka on voittaja, tässä hirveässä pelissä, jota pelaamme?

Päästätkö irti? Juoksetko veitseen? Päästänkö irti? Juoksetko...?

Selite: 
D.R. <3 Kirjoitettu tänään 3.6.-13 Klo: 19.35
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot