Naksukuningas

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Joku kuiskaa "mullon naksui, haluuks maistaa?"
Seuraavaksi onnenhuuman, loppumattoman tunnet.
"mà tarjoon"sanoo toinen.
Seuraavana päivänä, laskut tulee kolisten.
PAKKO saada lisää!! Mietit, muistellessasi eilistä.
Tyyppikin löytyy vaivatta ja kohta oot taas aineissa.
Sitten alkaa velkakierre, kaikki ei olekaan enää mustavalkoista.
Mietit "mun on saatava helppiä" soittelet kriisikeskuksiin, samalla ku lähetät diilerille viestiä.
Seuraavana alkaa liikkeiden ryöväys, jengit tulee kuvioihin ja susta tulee käskyläinen.
Millon kaikki loppuu? Aina vain useammin mietit.
Sitten joku kaunis päivä, velkojat on ovellas.
Jonkin ajan päästä kaverit ja perhe on huolissaan, ne soittelee perään, mut kun susta ei kuulu, ne päättää tulla käymään.
Joillekin riittää sormi, toiset vie hengen,
Tähän peliin lähdit mukaan, tunnet sen nahoissasi. Velat on nyt kuitattu ruumiillasi..
Sellainen kohtalo on naksukuninkaan.

Selite: 
Kirjoitettu aiemmin, ihmemerkit nyt poistettu. Vähän yrittää olla biisi, tai jtn sinnepäin. Otin vaikutteita paristakin kipaleesta,ja tämä syntyi. C:
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot