Yölähetys

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
 
      Tämän yön lähetys
 
         Ihmeellinen äänimaisema"
 
             Sateen askeleet peltikatolla
 
       Moottoroidut kulkuneuvot
 
            Juopuneiden holtittomat naurut
 
   Ja sinun

   eteiskammiossani asti väreilevä tuhina
 
         Sinä
 
          unentuoksuinen onnellinen loppuni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, onnelliset loput ovat parhaita, vaikka vain mielikuvissa <3
Ihastan.
 

Käyttäjän kaikki runot