Matka ajatusten äärelle

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 

Tänään
Matkustan mieleni ja ruumiini kanssa pois

Pois niiden raakkuvien ahdistusten ääreltä
jotka eivät anna minun rakentua ehjäksi

Jätän tämän kylmänharmaan betoniviidakon
Lukitsen oven taakse kipupisteet

Ajan autossa kohti hiljaisuutta
kadun reunalle jäävät odottamaan perkeleet

Tämä on minun "Vain elämääni"
Tämä on minun päiväni
Laulan laulujani, kirjoitan runojani
ehkä itken

Minulla on Rakkaus
Pyhä kolminaisuus
Puolisoni, poikani ja tyttäreni

Heiltä tulee usko, toivo ja lannistumattomuus

Kun mustat pilvet käyvät henkeni kimppuun
Minä muistan
Ja revin reiän murheen esirippuun
josta rakkauteni valonsäteet hymyilevät minulle kaivaten

Tulen vielä täydeksi
Kuinka monta viisarin värähdystä tarvitaan?
Sitä ei tiedä kukaan
Mutta minä räpiköin ja nousen vielä pintaan

sen lupaan
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä luvata sellaista, jonka varmasti pystyy pitämään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot