Scripti

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Scripti

Elämäni
on epäonnistunut käsikirjoitus
Jonka alkuperäinen loppuratkaisu
"Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun"
muuttui julman tuotantoyhtiön toimesta synkäksi
"Ja he elivät jatkuvasti peläten ja uuvuksiin asti anteeksi antaen" 

Liian monet sivuosan esittäjät ovat vaatineet omiaan
ja tuoneet hämmentävät kosketuksensa tarinaamme

Minä kirjoitan vielä uudestaan
Ja tässä lopullisessa versiossa 
on vain me kaksi

Sinä
joka olet ikikipinä ja voima
Minä
joka olen poukkoileva ja arvaamaton
Sinä
joka olet täyttymys
minä
joka olen pettymys
Mutta yhdessä emme kuitenkaan ole suuri erehdys

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaasti kirjoitettu "käsikirjoitus", itselleen armollinen on hyvä olla <3
 

Käyttäjän kaikki runot