Se paranee kohta

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Minussa on kipeä kohta
      "se paranee kohta"
Niin sanottiin

Vastaanotolla
     vuodan haavani kuiviksi
Reseptillä oikotie tunnekylmyyteen

Omassa likaisessa temppelissäni
     runkkaan rakkautesi unohduksiin


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin joskus käy, mutta kaikki vielä muuttuu paremmaksi <3
Rakkauden haavoistani kyllä joskus paranee, vaikkei se siltä tuntuisi. Jos siihen tarvitaan likaista temppeliä, niin silloinhan se on ihan ok. 
 

Käyttäjän kaikki runot