Elämän realitysarja

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Keittiön ikkunasta
Elämän realitysarja
Huutava mies 
kaikelle vihainen 
Vittuun kaikki
Pahaolo oksennetaan yön silmille

Rotvallilla istuu
taksikeskukselle murheitaan vuodattava nuori nainen 
Ajatus siitä että joku kuuntelee
vaikka tietää ettei kukaan kuuntele
tuo enemmän lohtua kuin ihminen 
joka on läsnä mutta ei samalla tajuudella
Kyyneleet valuvat sadevesikaivoon

ja minä
tapan ruukkukasvini tylsyyteen 

 Kumpaakaan 
Ei edes juominen piristä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut ruukkukasvit voivat hyvällä hoidolla herätä uudestaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot