Hitaita

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Laulan kaihoisia sävelmiä
Laulan syksystä 
Laulan ikävästä 
tuoksustasi lakanoissani
sinusta toisen käsipuolessa 

Melodiat ovat omiani
Säkeet kuin toisen kynästä
Minun piti laulaa lauluja onnellisista tähdistä
Lauluja hitaista aamukahveista
ja hitaista suudelmista kanssasi 
Rakkaudesta isolla ärrällä

Tänään 
lähi Ärrällä
haaleaa pitkään seissyttä kahvia 
ja kuivaa Dallaspullaa
Kaipaus täyttää lottokuponkia

Numero kaksi on nyt yksi

Kotimatkalla
kohtaan hymyn täynnä toivoa






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, lukijan on helppo samaistua tarinaan <3 
Kiitos. Siihen yritän pyrkiäkin <3
Harmi. Aina ei mene niin, kuin asiat on suunnitellut. Onneksi on edes se haalea kahvi ja dallaspulla. Se, että ympäristöstä havaitsee hymyt, on jo terveen merkki. Kaunis runo. 
Elämä on yllätyksien kaanon. Pienistä asioista on hyvä olla onnellinen. <3
 

Käyttäjän kaikki runot