Väritön Tiikeri

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Olen väritön Tiikeri
Voimaeläimeni voimattomassa tilassa 
kiertäen kehää
pää painuksissa 
raidat haalistuneina

Te tulette minua varten
ja hetken 
olen taas tuo kissojen riikinkukko
kaikessa komeudessaan 
häntä pystyssä 
esittelen raitojani
kuin olisin vapaa kaikesta painolastista

Ei aikaakaan
Kun realismi rakentaa jälleen häkin ympärilleni 
Itsesäälini ulkopuolella 
odottavat katseet 
mutta minä en jaksa nousta luolastani 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain kaipaa omaa aikaa, se on ymmärrettävää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot