Kirjoitettu elämä

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

kaksikuusi, kaksiseitsemän
jokainen vuosi on kappale kirjan
jota täytän läpi elämän
luvut lisääntyvät niin hitaasti,
että tahtoisin eteenpäin kurkistaa
loppuratkaisuun asti jatkaa
löytäisinkö kohtia jotka haluaisin
uudestaan kirjoittaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin oivallettu ja kirjoitettu,pidin:-)))

Ikäkriisi-ihmisenä tämä kyllä iski.
Aina ajattelee kaikesta, että "sitten kun oon iso", mutta asioille voisi ehkä tehdä jotain jo nyt, jotta elämästä saisi mieleisensä. Jännittää, että saako sitä lopulta yhtään mitään aikaan tällä asenteella.
Ja voiko tälle kaikelle edes tehdä mitään?
Tässä oli paljon ajateltavaa ja pureksittavaa minulle, siksi pidin.

loppuratkaisun odotus on jännitystä ja ehkä sitä odotellessa voi elää niin, että jokainen luku voi olla se viimeinen...
Hieno runo.

Elämän ihanasta avoimesta kirjasta olet koonnut upean runon. Se täyttyy vuosi vuodelta. Toivon siihen onnellista loppua. Onnea myös tähän päivääsi.

Kaunis runo, mutta miksi kiiruhtaa ja katkeraa on löytää kohtia mitkä uudelleen haluaisi kirjoittaa...Hyvää syntymäpäivää Sinulle.

Kauniisti olet kirjoittanut.. itse en haluaisi kurkistaa sinne loppuratkaisuun vaan mennä päivä kerrallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot