Joulu kortitta

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

olet viime vuosina
tainnut unohtaa osoitteeni
sillä edellisessä kortissa
on hinnat vielä markkoina

joulukalenterin luukut
alkavat käydä vähiin
pidä huoli, etteivät
kortit vanhene käsiin

sillä

sinun joulukorttisi
ja minun jääkaappini
tahtovat toisensa
taas tänä jouluna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava! Suuret tunteet puettuina arkisiin huomioihin, alusta loppuun saakka hienona pakettina.

tää on haikeudessaankin mainio.....

 

Käyttäjän kaikki runot