Viimeinen Intiaani

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

kaikki eivät sietäneet,
kun pihalle pystytit tiipiin
kaikki eivät historiaasi tunteneet,
jossa puhalsit tuulta nuorten siipiin

elit niin kuin opetit
kunnes houkuttelivat valkoiset tuliliemineen
ei ollut turvana enää viimeiset reservaatit
nyt on viimeinen intiaani noussut taivaaseen

Selite: 
Tuusulan viimeisen intiaanin Ilkka Kuikan muistolle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tämä tässä ajankuvassa saa aikaan sen, etten osannut todellakaan odottaa muistokirjoitusta.
Heräte, joka muutti koko runon kerralla.
Surulliseksi. Todelliseksi. Täksi hetkeksi.

Kursailematon, tyksin.

Bravoo, pidän runotyylistäsi.
Loppu oli aivan mieletön.
Kumpa olisin itsekin noin hyvä
runon lopettaja.

 

Käyttäjän kaikki runot