Kevät

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

etkö auringonpaisteen soisi
lasin läpi minua lämmittäisi
etten aamulla peittoon
liian pitkäksi aikaa kietoutuisi

lataisitko akkuni täyteen
matkalla töihin ja takaisin
kerrankin tahtoisin palata sieltä
ilman tarvetta päiväunien

illalla tahdon nukahtaa
ajatukseen, että taas aamulla
voimme päivän yhdessä aloittaa

Selite: 
Piti sitä tämäkin vuosi toivottaa tervetulleeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oli kyllä todella ihana runo!:) Mahtavasti toivotit tervetulleeksi!

Jotenkin tuli fiilis että loppusointuja olisi pakotettu tähän ja täten ei ihan iskenyt minuun mutta tuo kohta "lataisitko akkuni täyteen/matkalla töihin ja takaisin" kolahti kivasti, hyvä idea.

suosikkeihin.

tää on hiano runo ^^

suosikit--->

mukava runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot