Vanhat tavat hitaasti kuolevat

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

ennen minulla oli tapana välittää
nyt olen uusi mies
moiset heikkoudet on varaa väliin jättää
miksi muiden huolia kantamaan,
kun omienkin eteen joudun tarpeeksi raatamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

luin näitä runoja useampiakin..:) viksuja ajatuksia ja hienoja sanoja..) kiitos näistä:)

 

Käyttäjän kaikki runot