Muinaisjäänne

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

kun hauta minun joskus löydetään
löytyy levysoitin vierestä pään

tutkija pitää levyä käsissään
ja kysyy "mikä on tää?" ihmeissään

kun neula taas uralle tipahtaa
luurankoakin alkaa tanssittaa

muinaisjäänne ajan analogisen
hukkui sekaan ykkösten ja nollien

mikä tuhosi tämän laitteen alkeellisen
onko maailma valmis kuulemaan sen

kun neula taas uralle tipahtaa
luurankoakin alkaa tanssittaa

Selite: 
Omistettu analogisen soundin ystäville. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Jee!!! Mikään ei voita oikeeta levysoitinta..ihanaa nostalgiaa ja mukavaa huumoria..hyvää syntymäpäivää ja samalla iloista pääsiäistä :)

mukava tunnelma

hauska on runosi ja piristävä samalla(:

Oikein hieno, näin analogisten vehkeiden kannalta :)

Hieno runo :)

wau, suosikkeihin tipahti...vahingossa tietenkin! ;D ei ku tää on aivan loistava!

hieno runo

Jean Michel Jarre puhuu onneksi
analogisuuden puolesta

on muuten musiikkia josta pidän

Rakkausruno musiikille! Ihan huippua! Loistavaa riimittelyä, toimii!

Niihin kuulun minäkin... Ihastuttavan suloinen ja hassu. Tällainen saa hyvälle tuulelle!

Hymyilemään sai tämä mukava runo.

Mielenkiintoinen ja erikoinen runo
hyvin soljuu eteenpäin
taitavasti sanailtu
Hieno ajatus tässä, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot