Öisin.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 

En enää herää öisin.
Unillani on päätösvalta.

Tänään heräsin, mieli kirkkaana.

Oivalsin yönnahkeana
rakastavani sinua juuri siinä
vierelläni.

Selite: 
Parhaita hetkiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on jotenkin tosi selkeen kertova, selkeitä mielikuvia ja tunteita (muistoja) herättävä.
Todella hieno.

Yöt ovat upeita,
jos herää jonkun ihmisen vierestä,
jota rakastaa.

Päädyt koko runoilija suosikkeihini,
näihin pitää palata ajatuksien kanssa.

 

Käyttäjän kaikki runot