matka.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 

Alkumatkasta kaivan kortit,
valmiiksi jaetut

Järjestettyyn voittoon pääse
helposti

en minä

Osakseni patarouva.
[Mustat hiukset, kylmät värit]

Korttini kerralla pöytään
panokset kattoon.

Sinä saat lukea rauhassa
avoimuuttani

Kas näin, peli on pelattu.
Ja viet kaiken.



Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanalla kuvaten; kaunis

Game over -

ja elämä jatkuu.
Upeata.

Indeed, so f...ing simple! Kiva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot