sormesi.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 
olen koko ajan varuillani

en antaudu ihollesi


en voi.


Kun hetkeksi [vain yhdeksi]
annan mielelleni luvan,
ja sormesi osuvat.
[this pain will pass away]


Ne varmistuvat.
Jähmettynyt ruumiini
on avuttomana käsissäsi.

Osut kohtaan josta olen auki
Selite: 
Vanha.
Kategoria: 
 

Kommentit

"Osut kohtaan josta olen auki"
Olen suuri "loppukaneettien" ystävä.
Hienosti ilmaistu ja jättää haikean fiiliksen
ja mielen avoimeksi pohdiskelulle.
Hieno ja persoonallinen runo. <3

Kiitos arvostelustasi.

Tämä runo on aika voimakas, ja etenkin tuo kohta, jossa mieli antautuu vain yhdeksi hetkeksi, on hyvin mietitty.

 

Käyttäjän kaikki runot