Ystäväni.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 

Kirkuvat otsikot upottavat kirjaimensa
Ohikulkijoiden silmiin.

Olenko ainut, joka sulkiessaan silmänsä
saa kirjaimet sydämeensä.

Olit Minulle ystävä, jollaista en tule löytämään.
Kun mieleni harhautuu sinuun,
mietin vain niitä iltoja.

Niitä iltoja, kun joimme [päiväkodin] keinussa
lämmintä mansikkasiideriä.

Kiitos kaikesta.


Selite: 
Tulit taas mieleeni vahvasti eilisestä. Ei mitään hienoa tekstiä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot