Hän.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 
      Niin paljon.
Monet illat,
paljon tupakkaa.
Monet aiheet,
paljon asiaa.

Sinun kanssasi.

Ei koskaan kysytä,
mitä toiselle merkitsee.

Kunpa nyt kuitenkin voisin.

Kertoisin myös,
niin mielelläni.



Veit paljon mukanasi,
Ystävä.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot