Talvi.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 
pieniä hiutaleita
sataa keltaisessa valossa.

varjomme tulevat yhdeksi
katulamppujen kohdalla.
Selite: 
pientä yksinkertaista rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensiksi kritiikkiä. Runon nimi sinänsä on kauhean tylsä. Tähän voisi halutessaan laittaa vaikka miten monimutkaisen otsikon, koska runo itsessään on kovin yksinkertainen. Näin runo saisi jonkun mietittävän jujun.

Ja nyt niihin hyviin juttuihin. Itseeni kolahtaa usein tällaiset yksinkertaiset tekstit. Ne eivät yritä olla yhtään hienompia kuin ne on. Muutenkin tämän jättämä mielikuva on todella suloinen!

Lämmintä yhteenkuuluvuutta, pientä ja kaunista rakkautta!

 

Käyttäjän kaikki runot