Ikävä.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 

Sydämeni on kyltymätön.

Poissa ollessani,
kaukana luotasi,
se on pakahtumaisillaan

Vaatien lisää ikävöitävää.
Selite: 
Aika imelää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot