Ystävälle...

Runoilija Tinozku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän on haikea eron hetki tää, mutta ota rohkeasti askel parempaan elämään. Kaarnalaiva sua myrskyävissä elämän karikoissa eteenpäin kuljettaa.Olet vahva tiedän sen. Itke silloin kun itkettää, hymyile kun aurinko laskee horisontin taa. Kauniit muistot sua auttaa jaksamaan ja me kaikki sua aatoksissamme tuetaan. Usko parempaan huomiseen, usko rakkauden voimaan. Haluamme antaa sinulle matkallesi repullisen toivoa, uskoa, voimia. Niilla selviät pahastakin päivästä ja hymyssä suin muistelet yhteisiä hetkiämme. Usko ystävään kalleimpaan joka hädän ja epätoivon hetkellä sua käsivarsillaan kannattaa....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot